Westlede is er voor samen en alleen

Het is alweer twee jaar geleden dat Winkelcentrum Westlede geopend is in Tiel. De afgelopen twee jaar zijn dan ook gezellige jaren geweest voor de winkeliers en de klanten. Je kan er fijn wandelen met de trouwe viervoeters of samen met de kleinkinderen. Je komt je buren tegen en eet spontaan samen een bakje friet. In het winkelcentrum is de bijzondere Flipje likeur te verkrijgen en kan je bijvoorbeeld ook fijnproeven bij slijterij Van der Velden Wijn & Gedestilleerd.

Een echte Tielenaar geeft terug aan Tiel

Op verschillende plekken in Tiel heeft stichting Tiel Tip Top regelmatig een schoonmaak actie. Het is hun doel om Tiel schoner en socialer te maken. Om dit te bereiken kunnen vrijwilligers zich opgeven om samen zwerfafval te ruimen. Hier maken ze altijd een gezellige activiteit van waardoor de vrijwilligers regelmatig samen komen. Een van de laatste keren werd iedereen getrakteerd op heerlijke ijsjes. Als Tiel ook in jouw hart zit en jou dit ook leuk lijkt, geef je dan op bij Tiel Tip Top.

Westlede wil de Tielse gezelligheid graag met de klanten representeren. Je kan voor je bezoek een lekker borrelplankje samenstellen bij Zuivelhoeve en moet je dan nog even naar de kapper voor je bezoek er is, ga dan langs Brainwash. Hier wordt je fijn in de watten gelegd. Zo kan je bij Winkelcentrum Westlede een dagje samen doorbrengen of een momentje voor jezelf nemen.